fbpx

Bootcamp Haarlem

Wil jij graag wat kilo’s kwijt, gezonder worden of spiermassa opbouwen? En woon jij in de buurt? Dan is de kans groot dat je zocht op bijvoorbeeld Crossfit Haarlem of Bootcamp Haarlem. Bij ons ben je voor Bootcamp aan het juiste adres. Zocht jij naar Crossfit? Wat je ook wilt bereiken, bij ons kun jij terecht!

Bootcamp Haarlem en omstreken

Bootcamp is tegenwoordig een erg populaire manier van sporten. Dit is een work-out die je eigenlijk altijd in groepen doet en in de buitenlucht. Het bestaat bijvoorbeeld uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Het is een goede manier om af te vallen of spieren op te bouwen. In de meeste gevallen duurt het alleen wat langer om jouw doelen te bereiken met bootcamp. Het is namelijk vaak wat minder intensief. Bij ons volg je bootcamp in kleinere groepen van maximaal 12 personen. Hierdoor kunnen we voldoende aandacht geven aan wat jij wilt bereiken! Ideaal als je graag in een groep sport en toch doelgericht aan de slag wil. Benieuwd? Klik hier voor meer informatie over onze bootcamp Haarlem en Heemstede of schrijf je in met het contactformulier op deze pagina!

Crossfit Haarlem en omstreken

Crossfit is ook een combinatie van verschillende trainingsvormen, in dit geval gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Je werkt aan jouw individuele uitdagingen om tegelijk sterker en fitter te worden. Ideaal dus voor zowel afvallen als voor spieropbouw. De training zijn ook vrij zwaar waardoor je snel resultaat ziet. Ook hiervoor geldt alleen weer dat het vaak in grote groepen gedaan wordt. Hierdoor worden trainingen niet perfect op jou afgestemd, waardoor je soms toch nog extra resultaat laat liggen. 

Daarnaast is deze manier van sporten is namelijk vrij blessuregevoelig. Blessures zijn zelf al vervelend genoeg, maar zorgen er ook voor dat je rust moet nemen. In deze rusttijd train je niet verder, en ga je dus niet vooruit. Bij onze personal training houden we ook rekening met blessures bij jouw trainingsprogramma. Hierdoor is de kans op blessures vele malen kleiner.

Bij ons kun je terecht voor trainingen die wel helemaal op jouw doelen zijn afgestemd! Op die manier zijn wij jouw antwoord op jouw zoekopdracht naar crossfit Haarlem!

Klaar om te beginnen?

Ben jij overtuigd? Of wil je het zelf graag ervaren? Wij laten je graag zien waarom wij het antwoord zijn op jouw zoektocht naar Bootcamp Haarlem of Crossfit Haarlem. Neem contact met ons op voor een gratis proefles of meer informatie!

bootcamp Haarlem

Je naam*

Telefoonnummer*

Je e-mail*

Waar ben je in geïnteresseerd?

Opmerkingen

crossfit Haarlem
WhatsApp chat