fbpx

Personal Training

We kijken naar jou als individu, naar jouw doelen en wensen. Belangrijker nog; we kijken naar waarom je die nog niet hebt behaald. We kijken naar wat er moet worden aangepast en moet veranderen om je doelen te realiseren. We zijn eerlijk, staan voor iedereen klaar en verwachten veel van onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij altijd goede resultaten behalen.

Je wordt individueel gecoacht waardoor je jouw doelen veel sneller kan realiseren. Elke training is op jou gepersonaliseerd. Tijdens zo’n traject gaat alles om jou en jouw doelen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens deze intensieve periode alles uit jezelf leert te halen. Het is een investering in jezelf. Hier hebben we het niet over geld, maar over de tijd, moeite en pijn die je in jezelf stopt.

We starten met een kennismakingsgesprek en een proefles. Als je besluit dit voor jezelf te gaan doen, maken we een plan. Hoe lang gaan we samenwerken, wat is het doel en wat moet jij doen om dit te behalen.
Wij verwachten van jou dat je je hier voor de volle 100% aan houdt. Als je niet bereid bent te doen wat nodig is vragen we je met respect om je ook niet in te schrijven. Maar vragen wij je eerst goed na te denken wat je op dit moment tegenhoudt en hier op terug te komen als je er klaar voor bent!
Dan staan wij nog steeds voor je klaar en gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Duo PT
Dit is personal training samen met een vriend, vriendin, partner of kind. Hierbij wordt uiteraard de aandacht verdeeld over jullie twee. Dit maakt het iets minder persoonlijk, maar het maakt de trainingen wel leuker en uitdagender omdat je samen bent.
Duo PT is helaas niet voor ieder duo haalbaar. Als de ervarenheid of de doelen te ver uit elkaar liggen dan kunnen wij niet de resultaten garanderen die jullie zouden willen. Hier zullen wij eerlijk advies over geven. De keuze is uiteraard aan jullie zelf!

Bel ons voor het maken van een afspraak

Bel-BMI-Heemstede

Of schrijf je online in voor een gratis informatie gesprek

Boek een gratis informatie gesprek
WhatsApp chat